Kérdése van? Hívjon minket! +36302827575

Pödör Szalámis pesto peperoncinivel

Pikáns fényűzés

A szalámis, peperoncinis pestóval az ínyenceket pikáns meglepetés várja. Más pestókhoz képest, a szokásostól eltérően itt a tüzes peperoncini és a fűszeres szalámi hangsúlyosak. Az apró, szárított chilipaprikák kellemesen csípősek és komoly erejük van. A pikánsan füstös szalámi ízletes és zamatos ellenkomponenst képez.

Hogy a szalámis peperoncinis pestónkat kerek egésszé tegyük, szárított paradicsomot, mézet és Gran Moravia sajtot adunk hozzá. Homogén állagának köszönhetően az egyes hozzávalók kiérezhetők a pestóból. Ez a kiegyensúlyozottan tartalmas pesto tökéletesen illik tésztákhoz, bruschettához, vagy frissen sült pizzára ízesítőként.

A szalámis pesto használatáról
Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Peperonchini pestoval.

 

Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Medvehagymás pestoval.

- Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g-ot.
- Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát.
- Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük.
- Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál olíva- vagy dióolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk egy kevés reszelt parmezánnal.

Egészséges, finom, gyors!

2 650 Ft
Adatok
Cikkszám:
455889