Pikáns fényűzés
A szalámis, peperoncinis pestóval az ínyenceket pikáns meglepetés várja. Más pestókhoz képest, a szokásostól eltérően itt a tüzes peperoncini és a fűszeres szalámi hangsúlyosak. Az apró, szárított chilipaprikák kellemesen csípősek és komoly erejük van. A pikánsan füstös szalámi ízletes és zamatos ellenkomponenst képez.
Hogy a szalámis peperoncinis pestónkat kerek egésszé tegyük, szárított paradicsomot, mézet és Gran Moravia sajtot adunk hozzá. Homogén állagának köszönhetően az egyes hozzávalók kiérezhetők a pestóból. Ez a kiegyensúlyozottan tartalmas pesto tökéletesen illik tésztákhoz, bruschettához, vagy frissen sült pizzára ízesítőként.
A szalámis pesto használatáról
Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Peperonchini pestoval.